top of page
KdG_Research-logo-V-black-rgb.png
Publieke Impact_logo.jpg
foto Event Academy_aangepast.jpg

EVENT ACADEMY

Event Toolkit Workshop

Onze Event Impact Toolkit bevat gratis tools en richtlijnen om zelf de impact en waarde van je event te berekenen. De tools geven een antwoord op: Wie bezoekt je event? Welke impact heeft het event op de maatschappij en de lokale economie? Hoe tel je best de bezoekers van het event? 

 

Nood aan advies en begeleiding op maat om aan de slag te gaan met deze tools? Laat het ons weten. Tijdens deze workshop van een volledige dag leggen we je team stap voor stap uit hoe je de tools kan gebruiken in jouw organisaties. We geven je de kans om tijdens de workshop zelf te oefenen, vragen te stellen en om met een concrete case aan de slag te gaan.

Webinar Eventcommunicatie

 

Wie zijn de bezoekers van jouw event? Hoe communiceer je best naar welke groepen? Naar welke informatie zijn ze op zoek? Met de gratis webinar over doelgroepgerichte eventcommunicatie informeren en inspireren we jou over hoe je over jouw event gericht kunt communiceren naar bepaalde doelgroepen. Met als doel: een betere afstemming tussen jouw doelgroepen en jouw event.

bottom of page