Publieke Impact_event_logo.png

 

Onze Event Academy biedt navormingen, advies en onderzoek op maat aan. 

Jasper leonard2IMG_5782.jpg

Event master classes

Nood aan extra kennis en expertise? Jaarlijks organiseren we vier event master classes van een halve dag, verspreid doorheen het jaar.

 

Elke master class wordt gevolgd door een rondetafelgesprek met andere event professionals. Leer niet enkel van onze experten maar ook van elkaar!

De thema’s die we in 2021-2022 behandelen: 

  • De toekomst van events post-corona (master class in elke Vlaamse provincie)

  • Citymarketing en de kracht van events

  • Duurzaam organiseren en communiceren

  • Crowd counting

Event toolkit workshop

De toolkit van het expertisecentrum Publieke Impact bevat gratis tools en richtlijnen om zelf de impact en waarde van jouw evenement te berekenen. 

Tijdens de event toolkit workshop leggen we stap voor stap uit hoe je de tools kan gebruiken en inzetten. We geven jou de kans om tijdens de workshop zelf te oefenen, en vragen te stellen. 

De tools geven een antwoord op: Wie bezoekt het evenement? Welke impact heeft het evenement op de maatschappij en de lokale economie? Hoe tel je best de bezoekers van het evenement? 

Schrijf je in voor één van de event toolkit workshops die we op verschillende dagen, verspreid doorheen het jaar, organiseren.

Advies op maat

Wil je de impact van jouw evenement laten voorspellen, berekenen of verbeteren? Nood aan een tool op maat van jouw organisatie? Geen idee wie de bezoekers van jouw evenement (zullen) zijn en hoe hen beter te bereiken? Of advies en hulp nodig bij het bevragen van inwoners en bezoekers? Hoe tel je best het aantal bezoekers van jouw evenement? Of wil je onze onderzoeks- en expertise voor iets anders inzetten?

We werken trajecten uit voor onderzoek, opleiding en begeleiding op maat. Telkens met impactvolle(re) evenementen als doel. Samen met onze consultants, verbonden aan het expertisecentrum, vinden we een oplossing op maat van jouw organisatie.