top of page
KdG_Research-logo-V-black-rgb.png
Publieke Impact_logo.jpg
foto Event Academy_aangepast.jpg

EVENT ACADEMY

Masterclass Connectiviteit & Beleving

Hoe creëer je meer connectiviteit tussen de bezoekers op je event en met de inwoners van de gemeente of stad waarin het event wordt georganiseerd? Hoe zorg je ervoor dat bezoekers jouw event echt kunnen ‘beleven’? Hoe kan jouw event ‘emotionele meerwaarde’ genereren voor deze bezoekers en inwoners?

Peter Decuypere is founding father van onder meer het festival I Love Techno in Gent en de technoclub Fuse in Brussel. Deze expert en thought leader in events is ook een benadigd en geïnspireerd keynote speaker en een bestseller auteur.

Schrijf je voor deze masterclass, die op 30 maart 2023 van 10u tot 13u wordt georganiseerd op onze KdG Campus Groenplaats in Antwerpen. Leer niet enkel van onze experten, maar ook van elkaar. Elke masterclass wordt gevolgd door een rondetafelgesprek met andere professionals.

Event Toolkit Workshop

Onze Event Impact Toolkit bevat gratis tools en richtlijnen om zelf de impact en waarde van je event te berekenen. De tools geven een antwoord op: Wie bezoekt je event? Welke impact heeft het event op de maatschappij en de lokale economie? Hoe tel je best de bezoekers van het event? 

 

Nood aan advies en begeleiding op maat om aan de slag te gaan met deze tools? Laat het ons weten. Tijdens deze workshop van een volledige dag leggen we je team stap voor stap uit hoe je de tools kan gebruiken in jouw organisaties. We geven je de kans om tijdens de workshop zelf te oefenen, vragen te stellen en om met een concrete case aan de slag te gaan.

Webinar Eventcommunicatie

 

Wie zijn de bezoekers van jouw event? Hoe communiceer je best naar welke groepen? Naar welke informatie zijn ze op zoek? Met de gratis webinar over doelgroepgerichte eventcommunicatie informeren en inspireren we jou over hoe je over jouw event gericht kunt communiceren naar bepaalde doelgroepen. Met als doel: een betere afstemming tussen jouw doelgroepen en jouw event.

Studiedag Eventveiligheid

In navolging van onze eerste uitverkochte studiedag over eventveiligheid in september 2022 waar het belang van crowd counting centraal stond, organiseren we op 5 september 2023 onze tweede studiedag. Deze keer zetten we onze onderzoeksresultaten in de kijker over veiligheidsrisico’s op events, hoe je deze kan op voorhand inschatten en welke maatregelen kan hiervoor kan nemen.

Weldra meer informatie, maar voor nu: save the date!

Save the date!
bottom of page