top of page
KdG_Research-logo-V-black-rgb.png
Publieke Impact_logo.jpg
foto Sustainability Academy_aangepast.jpg

SUSTAINABILITY ACADEMY

Masterclass Duurzaam Ondernemen

Wil jij een versnelling hoger schakelen om jouw organisatie futureproof te maken? Is jouw organisatie ook toe aan een echte groeisprong binnen duurzaam ondernemen? Zoek jij naar een structurele aanpak die toelaat om op een efficiënte en concrete manier aan het werk te gaan? Vind je een onderbouwde methodiek vanuit kennis en expertise minstens even belangrijk als de duurzame strategie zelf?


Schrijf je dan in voor dit programma en 'accelereer jouw organisatie naar duurzaam ondernemen'. Je kan dit programma zowel modulair als in z'n geheel volgen. Individuele coachingsessies worden steeds gekoppeld aan werksessies in groep. 

Workshop Inclusieve Organisaties

Een inclusieve werkomgeving creëren vergt concrete inspanningen en doelgerichte acties. Tijdens deze workshop van een dagdeel op maat leer je hoe jouw organisatie impactvol kan inzetten op diversiteit en inclusie op de werkvloer. We leren jouw team de veelheid aan tips, praktijkvoorbeelden en adviezen van experten uit ons kennisplatform Inclusieve Organisaties te vertalen naar jouw organisatie. We gaan samen aan de slag en dagen je uit om actiepunten en aanbevelingen te formuleren voor jouw organisatie en om stappen te zetten richting een meer inclusieve werkomgeving.

Webinar Inclusieve Organisaties

 

Hoe inclusief is jouw organisatie? Met de website en gratis webinar Inclusieve Organisaties inspireren en informeren we je over levensbeschouwelijke diversiteit op de werkvloer. We werken rond drie pijlers: schep een inclusief klimaat, hanteer een inclusieve leiderschapsstijl en zet inclusieve praktijken op. Bekijk de gratis webinar, lees meer over onze managementprincipes en doe zeker de check!

bottom of page